Complete automatisering van uw interne logistieke proces

Automatisch transport van goederen

Automated Guided Vehicles, kortweg AGV’s, zijn de oplossing voor complete automatisering van uw interne logistieke proces.

Met een drietal varianten, biedt KuMaTech B.V. altijd een passende een betaalbare maatoplossing voor uw bedrijf. Dankzij de industrieel vormgegeven robotsystemen, maakt het niet uit of het gaat om pallettransport, dozentransport of zelfs het vervoeren van Rekken, Kratten of Karren.

Daarbij kunnen de KUMA AGV’s worden gekoppeld aan uw ERP-systeem, waardoor de complete logistieke aansturing snel kan worden geautomatiseerd.

Bekijk hieronder de varianten AGV’s welke tijdens te Technishow 2020 ten toon zullen worden gesteld:


KUMATECH DUAL JOHN

DUAL John

DUAL John is de AGV voor het transporteren van kratten, dozen of andere goederen.

Door zijn compacte vorm en sterke aandrijving middels lithium batterijen, is Dual John perfect geschikt voor het transporteren van kleine onderdelen met een maximum gewicht van 250 kilogram.

Doordat deze AGV door middel van Dual drive en Floor recognition sensors werkt, heeft Dual John géén vloerbelijning of magneetstrips nodig om tóch met een snelheid van 1 m/s uw goederen te verplaatsen van A naar B.

De Dual John AGV is al beschikbaar vanaf € 19.500.

 


TRACTOR Tom

In tegenstelling tot de kleine Dual John, is de Tractor Tom AGV uitermate geschikt voor het transporteren van pallets en grotere goederen.

Door zijn robuuste uitvoering en sterke aandrijving biedt Tractor Tom uitkomst voor het automatisch vervoeren van pallets, rekken of karren door uw bedrijf. Met een snelheid van 1 m/s en een maximum draaggewicht van 1200 kg is Tractor Tom de krachtpatser onder de AGV’s.

Deze AGV kan worden aangestuurd via uw ERP-systeem en beschikt over een Floor Recognition Sensor, waardoor er geen vloerbelijning of magneetstrips nodig zijn om goederen van A naar B te brengen.

Tractor Tom is al beschikbaar vanaf € 29.500.

 


KUMATECH Pallet Jack

PALLET Jack

Met een Payload van 1200 kg en een lifthoogte van 7 cm is de Pallet Jack de oplossing voor het automatisch verplaatsen van pallets, rekken of karren binnen uw fabrieksmuren.

Dankzij de Safety-sensoren en blue spot signalen is de Pallet Jack ideaal te gebruiken in combinatie met operators of heftrucks.

De Pallet Jack AGV is al beschikbaar vanaf € 37.500.


Geïnteresseerd in een van onze maatwerkoplossingen binnen uw bedrijf? Bezoek ons dan tijdens 4 Innovators Days 23/24/25 september te Q-FIN Bergeijk (aanmelden via mail), of maak direct een afspraak en kom kijken in ons Experience Center!

 

Best betaalbare AGV Robuust aangelegd Koppeling ERP Maatwerk mogelijk