Bedrijfsprofiel

KUMATECH is een innovatief vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in logistieke oplossingen bij producerende bedrijven in het MKB

Over KUMATECH

KUMATECH, gevestigd in Bakel, houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van bouwblokken voor de interne logistiek, zowel stand-alone oplossingen als compleet geautomatiseerde logistieke processen. In 2017 is het bedrijf opgericht door zusterbedrijf Kuunders Technoworks nadat een oplossing was bedacht voor het logistieke drama achter de lasersnijder.

Na het winnen van de Innovatie Award (Maart 2018) heeft KUMATECH B.V. doorontwikkeld en haar machine assortiment uitgebreid. KUMATECH is dé one-stop-shopping partner als het gaat om automatiseren van interne logistiek bij producerende bedrijven.

In de toekomst wil KUMATECH B.V. zich blijven inzetten met het bieden van innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor technische vraagstukken waarbij het bedrijf mee wil gaan in de trends die zich voordoen. Het is mogelijk om klantspecifieke systemen samen te stellen met onze standaard bouwblokken.

Daag ons uit om samen met u het juiste geautomatiseerde logistieke proces samen te stellen!

Het vervaardigen van machines om interne logistiek smart en lean te maken

met als doel “Eenvoud in complexiteit”

Werken bij KUMATECH

Wij zijn altijd op zoek naar gepassioneerde vakidioten die samen met ons iets moois willen neerzetten. Als één van de aspecten binnen ons bedrijf jou aanspreekt en je het leuk vindt om deel uit te maken van een hecht team, neem dan gerust contact met ons op. Bel of stuur een e-mail, en we nodigen je graag uit voor een gezellig kopje koffie.