Bedrijfspand KUMATECH

Bedrijfsprofiel

KUMATECH B.V. is een innovatief vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van machines voor plaatwerkdetectie.

Over KUMATECH B.V.

KUMATECH B.V., gevestigd te Bakel, houdt zich bezig met het bouwen en ontwikkelen van machines rondom plaatwerkidentificatie en interne logistiek. In 2017 is het bedrijf opgericht door moederbedrijf Kuunders Technoworks nadat een oplossing was bedacht voor het logistieke drama achter de lasersnijder.

Het vervaardigen van machines om interne logistiek smart en lean te maken

De missie van KUMATECH B.V. is: “Het vervaardigen van machines om interne logistiek smart en lean te maken”. Hierbij wil KUMATECH B.V. een innovatieve en kwalitatieve oplossing bieden voor het technisch vraagstuk van de klant met als doel “Eenvoud in complexiteit”

Na het winnen van de Innovatie Award (Maart 2018) heeft KUMATECH B.V. doorontwikkeld en haar machine assortiment uitgebreid. Naast oplossingen voor plaatwerkidentificatie biedt KUMATECH B.V. ook indrukwekkende machines voor interne logistiek. Zo heeft het bedrijf een uniek opslagsysteem ontwikkeld waarmee cassettes automatisch door de fabriek kunnen worden getransporteerd.

In de toekomst wil KUMATECH B.V. zich blijven inzetten met het bieden van innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor technische vraagstukken waarbij het bedrijf mee wil gaan in de trends die zich voordoen. Door haar uitgebreide ervaring in de machinebouw gaat KUMATECH B.V. een uitdaging niet uit de weg en wil het bedrijf graag maatwerkoplossingen bieden aan de klant.