Bezoek ons op Technishow

Bezoek ons op Technishow!

26 februari 2018 Ruud Eikelenboom

Van 20 t/m 23 maart presenteert KuMaTech B.V. een tweetal machines op Technishow in de Jaarbeurs Utrecht die de plaatwerkdetectie uit handen nemen van de plaatbewerker.

Met de Kuma 1000 heeft KuMaTech B.V. een product in handen dat binnenkomend plaatwerk automatisch identificeert middels 3D-Vision en direct codeert middels een inkjetprinter. Door de terugkoppeling aan het ERP-systeem wordt er automatisch gecheckt of de juiste onderdelen voor de juiste order aanwezig zijn.

Naast de KUMA Pro is ook de KUMA Basic ontwikkeld. Met de KUMA Basic is een extra oplossing gevonden om plaatwerkdetectie te optimaliseren. Door middel van Infrarood kan de machine gesneden plaatwerk detecteren nadat een operator een onderdeel op een transparante plaat heeft gelegd.

Bent u geïnteresseerd in een optimalisatie voor de plaatwerkdetectie bij uw bedrijf? Bezoek ons dan op de technishow bij stand 07.D140!

Pallet Jack @Wicro Plastics

Onlangs hebben wij een Pallet Jack bij Wicro Plastics in Kessel mogen leveren en installeren. Wicro Plastics maakt allerlei soorten onderdelen voor ve...

Verder lezen

NIEUW: Karmodule voor Pallet Dispenser

Onze Pallet Dispenser is te gebruiken als stand-alone, i.c.m. één van onze AGV’s en nu ook met een KARMODULE! Zo is onze Pallet Dispenser altijd b...

Verder lezen