Bezoek ons op Technishow

Bezoek ons op Technishow!

26 februari 2018 Ruud Eikelenboom

Van 20 t/m 23 maart presenteert KuMaTech B.V. een tweetal machines op Technishow in de Jaarbeurs Utrecht die de plaatwerkdetectie uit handen nemen van de plaatbewerker.

Met de Kuma 1000 heeft KuMaTech B.V. een product in handen dat binnenkomend plaatwerk automatisch identificeert middels 3D-Vision en direct codeert middels een inkjetprinter. Door de terugkoppeling aan het ERP-systeem wordt er automatisch gecheckt of de juiste onderdelen voor de juiste order aanwezig zijn.

Naast de KUMA Pro is ook de KUMA Basic ontwikkeld. Met de KUMA Basic is een extra oplossing gevonden om plaatwerkdetectie te optimaliseren. Door middel van Infrarood kan de machine gesneden plaatwerk detecteren nadat een operator een onderdeel op een transparante plaat heeft gelegd.

Bent u geïnteresseerd in een optimalisatie voor de plaatwerkdetectie bij uw bedrijf? Bezoek ons dan op de technishow bij stand 07.D140!

Evenement

Euroblech 2022

Dit jaar mogen we op de stand van SafanDarley de aan-en afvoer verzorgen van de automatiseerde minicell en de grotere broer de R-brake. Een hele mooie...

Verder lezen

Pallet Jack V2.0 @ Talen Tools

Afgelopen week hebben we de eerste geheel vernieuwd Pallet Jack geleverd en geïmplementeerd bij Talen Tools in Staphorst. De vernieuwde Pallet Jack i...

Verder lezen