Dealerschap Vohamij Intern Transport

13 juli 2023 Marij Vriens

Kumatech is de samenwerking aangegaan met Vohamij Intern Transport! Zij zijn officieel dealer geworden van onze AGV’s en palletdispensers voor de regio Limburg. Naast de verkoop en het onderhoud bieden zij ook de mogelijkheid tot het huren en leasen hiervan.

Vohamij is in 1972 opgericht en in ruim 50 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende heftruck leverancier in de regio, gevestigd in Heythuysen. Met 6 servicebussen, een grote voorraad machines en een ruime werkplaats kunnen ze hun klanten dan ook volledig ontzorgen op het gebied van interne logistiek.

Zij kiezen voor de verkoop en verhuur voor kwalitatief hoogwaardig intern transport materieel van toonaangevende merken. In combinatie met de korte lijnen en snelle responstijden qua service zijn dit de pijlers waar zij in de loop der jaren een goede naam hebben weten op te bouwen.

In Vohamij hebben wij een betrouwbare partner gevonden die past binnen onze visie. Naast hun ruime ervaring en specialisatie maken de pijlers kwaliteit en service ons trots om opgenomen te worden in hun portfolio.

 

In contact komen met Vohamij? Ga hier naar de website.

NIEUW: Karmodule voor Pallet Dispenser

Onze Pallet Dispenser is te gebruiken als stand-alone, i.c.m. één van onze AGV’s en nu ook met een KARMODULE! Zo is onze Pallet Dispenser altijd b...

Verder lezen

Pallet Jack @ Berkvens Deuren Someren

Fase 1 Berkvens Deuren operationeel! Onlangs is fase 1 bij Berkvens Deuren afgerond. Vanuit de productie worden stapels deuren via een geautomatiseerd...

Verder lezen