LogiMAT 2024

International Trade Show for Intralogistics Solutions and Process Management
19 maart - 21 maart Stuttgart Trade Fair Centre Hal 6, A52 Marij Vriens

Van 19 t/m 21 maart is het weer zover: LogiMAT 2024 in Stuttgart. Bedrijven uit de logistieke branche van over de hele wereld komen tijdens deze dagen bij elkaar, en wij zijn erbij! Samen met onze partner Accerion staan we op de beurs in hal 6, standnummer A52.

INNOVATIE: Voor het eerst kunt u hier onze nieuwe AGV: Forklift Joe in het echt bewonderen! Onze zeer compacte geautomatiseerde counterbalanced forklift.
Net als onze andere AGV’s rijdt hij op basis van vloerstructuur waardoor géén bouwkundige aanpassingen nodig zijn en we een snelle implementatie van 2-3 dagen kunnen realiseren.

Komt u naar de beurs? Bezoek dan onze stand en vraag via onderstaande knop of marketing@kumatech.nl uw gratis toegangskaart aan. *Beperkt aantal tickets (op=op)

Vraag hier uw gratis entreeticket aan!

Pallet Jack @Wicro Plastics

Onlangs hebben wij een Pallet Jack bij Wicro Plastics in Kessel mogen leveren en installeren. Wicro Plastics maakt allerlei soorten onderdelen voor ve...

Verder lezen

NIEUW: Karmodule voor Pallet Dispenser

Onze Pallet Dispenser is te gebruiken als stand-alone, i.c.m. één van onze AGV’s en nu ook met een KARMODULE! Zo is onze Pallet Dispenser altijd b...

Verder lezen