Pallet Jack @ Berkvens Deuren Someren

19 juni 2023 John Jaspers

Fase 1 Berkvens Deuren operationeel!

Onlangs is fase 1 bij Berkvens Deuren afgerond. Vanuit de productie worden stapels deuren via een geautomatiseerd transportsysteem met rollerbanen over een transportbrug bij de nieuwe expeditie locatie aangeboden. Pallet Jack verzorgt daarna de afvoer van deze lijn en zet de pakketten weg in rijen.

Van hieruit kan de heftruckchauffeur ze verder verwerken voor verzending. Pallet Jack heeft een aangepast lepelbord gekregen met 4 lepels om voldoende ondersteuning te kunnen bieden aan de deuren.

Fase 2 betreft de plaatsing een complete inpaklijn van HG engineering waaraan een shuttle van KUMATECH gekoppeld wordt. Vanuit de shuttle pakt Pallet Jack hem over en zet deze weg op de gewenste locatie.

Met fase 1 kan nu veel ervaring opgedaan worden om vervolgens de ideale (definitieve) situatie te kunnen bouwen.

Eind dit jaar zal deze installatie operationeel zijn dus wordt vervolgd!

Evenement

LogiMAT 2024

Van 19 t/m 21 maart is het weer zover: LogiMAT 2024 in Stuttgart. Bedrijven uit de logistieke branche van over de hele wereld komen tijdens deze dagen...

Verder lezen

Pallet Jack @Wicro Plastics

Onlangs hebben wij een Pallet Jack bij Wicro Plastics in Kessel mogen leveren en installeren. Wicro Plastics maakt allerlei soorten onderdelen voor ve...

Verder lezen